The incredible story of The Barberstation
Jean van Rossum & Rob Slaats

The Barberstation Story

Na jaren in de kappersbranche is Jean van Rossum begin 2013 gestart met The Barberstation. Een Klassieke herenkapper/barbier waar de man terecht kan voor zijn haar, snor en baard. Jean, van oorsprong drummer/muzikant onder de naam Jean Monsou, bracht in The Barberstation alles samen wat hij te gek vindt. Traditionele kapsels, de stijlvolle gentleman’s look, een authentiek interieur van bijna een eeuw oud, een gezellige bar en tijdloze roots muziek die elke nieuwe generatie weer aanspreekt. De kapperswereld kon wel een beetje Rock & Roll gebruiken.

Al snel stapte Rob Slaats, zoon en kleinzoon van een herenkapper, in als partner in crime en technische man. Rob geeft leiding aan The Barberstation Academy waar je wordt opgeleid tot herenkapper/barbier. The Barberstation is met zijn team van gepassioneerde barbiers sterk gegroeid en zit nu op 4 locaties in Nederland. Op internationale kapper shows wordt The Barberstation gevraagd om zijn “classy rock ’n rolla stijl” en ambacht te demonstreren.
Het succes en sterke groei van The Barberstation is niet onopgemerkt gebleven. Kranten en tijdschriften besteden aandacht aan deze unieke old school barbershop.

Bekijk het team van The Barberstation hier>

Haarverzorging producten voor de echte man!

New! New! New!

Voor de mannenbaard en het mannenhaar zijn goede verzorgingsproducten nodig. Deze vind je niet in de gangbare winkels, deze producten zijn bijna altijd voor (chemisch behandeld) vrouwenhaar. Daarom ontwikkelde The Barberstation een eigen lijn van echte barbershop producten zoals pomade of cream. Koop nu de premium quality producten van The Barberstation in onze webshop. Deze producten worden inmiddels internationaal verkocht.

Bekijk het productaanbod >