Products for the real gentlemen and guys with attitude!

The Barberstation Productline

Speciaal voor de man heeft The Barberstation een productlijn ontwikkeld voor haar- en baardverzorging. The Barberstation heeft naast 4 barbershops en een eigen Academy ook een eigen productenlijn. Made in Holland. Daar zijn we trots op! Goede producten voor een redelijke prijs.

Barberstation Magic Fix

Voor wie is het:
Barberstation Magic Fix is een old school grooming spray voor extra stevigheid.
Wat doet het:
Deze spray houdt je coupe de hele dag in model. Het droogt snel en is gemakkelijk aan te brengen. Wateroplosbaar, dus goed uit te wassen.
Hoe werkt het:
Houd zo’n 25 cm van het haar en spray kort en gelijkmatig over het haar.

 

Barberstation Cream

Voor wie is het:
Geschikt voor natuurlijk vallend haar met veel textuur en krulhaar.
Wat doet het:
De Barberstation Cream geeft je haar een medium stevige hold en een natuurlijke glans.
Hoe werkt het:
Kleine hoeveelheid tussen handpalmen wrijven, daarna goed verdelen over handdoek droog haar. Voor meer stevigheid haar eerst droog föhnen. Breng in gewenst model met borstel, kam of vingers. Wateroplosbaar, dus gemakkelijk uit te wassen.

 

Barberstation Fiber

Voor wie is het:
Zeer geschikt voor veel volume, voor medium tot dikker haar en kortere kapsels. Gemakkelijk uit te wassen, want wateroplosbaar. Voor een nonchalante look met veel structuur of extreem volume en weinig glans.
Wat doet het:
Barberstation Fiber is een zeer stevige fiber pomade voor een super stevige hold die toch kneedbaar blijft. Afwerking met weinig glans.
Hoe werkt het:
Kleine hoeveelheid tussen handpalmen wrijven tot deze zacht is. Verdeel over vochtig of droog haar. Hoe droger het haar, hoe meer stevigheid.

 

Barberstation Grease

Voor wie is het:
Perfect voor het stylen van old school kapsels zoals de pompadour, rockabilly kuiven etc.
Wat doet het:
Barberstation Grease is een stevige pomade op oliebasis. Medium to firm hold and high sheen!
Hoe werkt het:
Kleine hoeveelheid tussen handpalmen wrijven, daarna goed verdelen over handdoek droog haar. Voor meer stevigheid haar eerst droog föhnen. Breng in gewenst model met borstel, kam of vingers.

 

Barberstation Matte

Voor wie is het:
Geschikt voor messy look, veel textuur en een matte finish. Ook voor veel volume met matte finish.
Wat doet het:
Barberstation Matte is een stevige clay voor een messy, nonchalante look met veel textuur of extreem volume met een matte afwerking.
Hoe werkt het:
Kleine hoeveelheid tussen handpalmen wrijven, daarna goed verdelen over handdoek droog haar. Voor meer stevigheid haar eerst droog föhnen. Breng in gewenst model met borstel, kam of vingers. Wateroplosbaar, dus gemakkelijk uit te wassen.

 

Barberstation Pomade

Voor wie is het:
Geschikt voor alle old school kapsels, zoals o.a. de executive contour of pompadour.
Wat doet het:
Barberstation Pomade geeft je haar een medium stevige hold, veel glans en heeft een heerlijk frisse geur.
Hoe werkt het:
Kleine hoeveelheid tussen handpalmen wrijven, daarna goed verdelen over handdoekdroog haar. Voor meer stevigheid haar eerst droog föhnen. Breng in gewenst model met borstel, kam of vingers. Wateroplosbaar, dus gemakkelijk uit te wassen.

 

Devil’s Water by The Barberstation

Voor wie is het:
Als haartonic te gebruiken voor het restylen van het haar en als aftershave met een aangename frisse geur.
Wat doet het:
Devil’s Water kan door zijn lekker frisse geur als aftershave en als haartonic gebruikt worden. Devil’s Water ontsmet de huid na het scheren en dicht de poriën. De huid zal na gebruik kalm, koel en verzorgd aanvoelen.
Hoe werkt het:
Gebruik na het scheren: Neem een paar druppels in je handpalmen en breng het gelijkmatig aan op je gezicht en hals.
Gebruik als haartonic: Neem een klein beetje Devil’s Water in de handen en breng het aan in je haar. Vervolgens licht inmasseren.

 

Barberstation Hair & Beard Shampoo

Voor wie is het:
Barberstation Hair & Beard Shampoo is een speciale mannenshampoo, afgestemd op de mannenhoofdhuid en door de milde verzorging ook zeer geschikt voor het wassen van de baard.
Wat doet het:
Deze shampoo reinigt het haar en de hoofdhuid.
Mild en verfrissend met een heerlijke mintgeur.

 

Barberstation Beard oil

Voor wie is het:
Geschikt voor het verzorgen van de baard.
Wat doet het:
Verzorgt en vitaliseert de huid onder de baard en de baardharen. Helpt om de baardharen te verzachten en geeft je baard een frisse geur. Helpt baardjeuk te verminderen. Bevat een mix van olieën waaronder Argan Oil.
Hoe werkt het:
Wrijf tussen de handpalmen, breng gelijkmatig aan op de baard en de huid eronder. Borstel de baard.

 

Barberstation Transparant Shave Gel

Voor wie is het:
Geschikt voor gladscheren en het bijwerken en modelleren van baardjes of bakkebaarden met een scheermes of safety razor.
Wat doet het:
Doordat de Shave Gel transparant is, kun je goed zien waar je wel of niet wilt scheren. De gel zorgt ervoor dat het mes makkelijk en glad over je huid glijdt en je huid niet geïrriteerd raakt. De Shave Gel hydrateert en verzorgt je huid zodat deze prettig aanvoelt na het scheren.
Hoe werkt het:
Breng een dunne laag aan op de huid die u wilt scheren. Het scheermes goed afspoelen onder stromend water als dat nodig is. De huid afspoelen na het scheren. De scheergel is niet schuimend, zodat je kunt zien waar je scheert en nauwkeurig kunt trimmen.

 

Barberstation Beard Balm

Voor wie is het:
Geschikt voor het verzorgen en in model brengen van je snor of baard.
Wat doet het:
Bevat Shea Butter en Argan Oil. Verzacht en modelleert de baard. Geeft je snor en baard een gezonde glans en helpt om wilde haren te controleren. Helpt baardjeuk verminderen.
Hoe werkt het:
Wrijf beetje balm in handpalmen tot deze zacht is. Verdeel over de baardharen en de huid eronder. Borstel de baard.

 

Haarborstel

Voor wie is het:
Baardborstel voor de mannenbaard, gemaakt van perenhout met wild zwijnen haar.
Wat doet het:
De huid wordt gestimuleerd wat de doorbloeding activeert en zorgt voor een gezonde groei van de baardharen. Huidschilfers en losse haren worden met deze 100% natuurlijke baardborstel verwijderd. Huidtalg en -oliën worden van aanzet tot punt verdeeld.
Hoe werkt het:
Borstel de baard vanaf de aanzet in de groeirichting van de baard. Regelmatig borstelen vitaliseert de huid, stimuleert de talg productie en voorkomt een droge baard. De Barberstation baardborstel is perfect te gebruiken in combinatie met de Barberstation Beard Oil en Beard Balm. Ideaal voor een mooie, gezonde en verzorgde baard en huid.

 

Barberstation T-shirt

Bezoek de webshop

Je koopt de Barberstation producten in een van onze barbershops of online.

Barberstation Cadeaubon

Knippen, baard bijwerken of een luxe Italian Hot Towel Shave? Verwen je man, vriend, vader of zoon met een cadeaubon voor een knip- of scheerbehandeling bij de authentieke barbier! Inwisselbaar bij The Barberstation in Arnhem, Eindhoven, Nijmegen of Utrecht.

Barberstation vintage emaille mok wit

Vintage emaille witte mok met zwarte opdruk “Barberstation Rocks”.
Ook zeer geschikt als scheerkom!